Beweeg -en Beleefevent

Kom jij bewegen op zaterdag 30 juni?

Zoals we al eerder hebben aangekondigd, word je op zaterdag 30 juni van harte uitgenodigd om te bewegen in Altena! Op deze datum organiseren de drie gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem het Beweeg -en Beleefevenement vanuit Altena Bruist! Vanaf de drie gemeentehuizen, maar ook vanaf het drielandenpunt aan de Hillsestraat in Babyloniënbroek worden tal van activiteiten georganiseerd. Om 15.00 uur wordt Altena Bruist met een officieel tintje geopend. Ben jij erbij?

Hardlopen & Poëzie
Altena Road Runners heeft speciaal voor dit prachtige evenement een 3-tal routes uitgezet die je brengen door alle kernen van Altena. Elke route start bij een van de gemeentehuizen. Wil je tussendoor even rusten of wil je de route in estafettevorm lopen? Geef je dan ook op voor de bus!
Niet alleen kun je tijdens deze route genieten van al het moois dat Altena te bieden heeft.
Er worden in alle kernen ook gedichten voorgelezen op initiatief van Stichting Poëzie Land van Altena. De tijdstippen van deze voordrachten vind je terug op www.altena2019.nl

Fietsen
De routes die de hardlopers lopen zijn ook per fiets gemakkelijk te rijden en brengen je door alle kernen die Altena rijk is. Op deze manier kun je ook gemakkelijk de gedichten beluisteren die tijdens deze route voorgedragen worden. Voor een overzicht van de tijdstippen waarop de gedichten worden voorgedragen kun je een kijkje nemen op www.altenabruist.nl

Op de racefiets!
Stichting Altena Cycling Events heeft speciaal voor de wielerliefhebbers uit Altena een aantal routes uitgezet van gemiddeld 40 kilometer per route. Je kunt vanaf 09.00 uur starten vanuit de Hillsestraat in Babyloniënbroek. Wil je meer kilometers in de benen hebben? Dan koppel je de routes gewoon aan elkaar. Uiteraard zijn deze ook met bordjes uitgezet. Neem hier een kijkje voor de verschillende routes. Aanmelden doe je via www.altenabruist.nl.

Wandelen
Wandelsportvereniging Wandelvreugd heeft ons geholpen bij het uitzetten van een drietal routes die allemaal starten in Babyloniënbroek. Zij hebben routes van 5, 10 en 15 kilometer uitgezet. De eerste is uitermate geschikt om ook met kinderen te wandelen. Zeker omdat er een boswachter van Brabants Landschap aanwezig is om de kinderen te vertellen wat er in deze prachtige natuur te zien en beleven is. Neem hier een kijkje bij de verschillende routes.

Officiële opening Altena Bruist
Op het drielandenpunt aan de Hillsestraat in Babyloniënbroek wordt Altena Bruist! om 15.00 uur met een officieel tintje geopend door Fons Naterop, John Bakker en Paula Jorritsma, burgemeester en wethouders van Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Zij geven het ‘startschot’ voor een bruisend jaar vol met cultuur, muziek en bewegen richting een Altena!

Activiteiten op de Hill
Vanaf 12.00 ben je ook aan de Hillsestraat van harte welkom om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Op dit moment zijn we nog druk bezig met de invulling van deze activiteiten. Hierover later meer!


Deze website wordt mogelijk gemaakt door DailyCMS, voor
meer informatie www.dailycms.com
Ga naar de website van Obisk.
Ga naar de website van Verschoor Groen en Recreatie.
Ga naar de website van cornet
Ga naar de website van de Regio Bank.